Kajoan Design suunnittelee ja valmistaa koruja ja muita tuotteita kotimaisesta koivuvanerista ja kierrätysmateriaaleista. Suunnittelumme lähtökohtana on luonnon kunnioittaminen ja tästä syystä olemme valinneet materiaaliksi suomalaisen puun. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat ekologisesti ja eettisesti tuotettuja. 

Puukoruissa käytämme suomalaista PEFC-sertifioitua puuta ja akryylikoruissa 100% kierrätettyä akryylia. Nahkakoruissa käytämme vain kierrätysnahkaa, joka tulee pääosin vanhoista takeista ja housuista. Jos emme pysty käyttämään kierrätysmateriaalia tuotteissamme, huolehdimme, että materiaali on kestävästi ja eettisesti tuotettu sekä tulee mahdollisimman läheltä.

 

All Kajoan Design jewellery are Finnish design and handicraft. The materials used in the jewellery are Finnish birch plywood, recycled leather and 100% recycled acrylic. The wood has a PEFC certificate. We also manufacture jewellery by order.

You can contact us by e-mail kajoan@kajoan.fi and you also find us from Instagram as @kajoandesign

Kaikki Kajoanin korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun asti studiollamme Helsingissä. Eli korut suunnitellaan, leikataan, maalataan ja kootaan yhdessä paikassa, joten ne ovat 100% suomalaista käsityötä ja Kajoan Designin käsialaa. Kaikki puiset kovakorut on maalattu käsin. Värivaihtoehtoja koruissa on lukuisia. Jokainen koru on uniikki yksilö!

Saat yhteyden meihin sähköpostilla osoitteessa kajoan@kajoan.fi ja löydät meidät myös instagramista nimellä @kajoandesign

 

All Kajoan jewellery has been designed and manufactured from beginning to end in our studio in Helsinki. That is, we design, cut, paint and build jewellery in one place, so they are 100% Finnish handicraft.  All wooden jewellery are painted by hand. There are numerous color choices in jewellery. Every jewel is a unique individual!

Koska korut on valmistettu luonnonmateriaaleista, vältä niiden kastumista. Pienestä vesisateesta ne eivät toki pilalle mene, mutta urheilun, suihkun, uimisen ja saunomisen ajaksi on korut hyvä ottaa pois. Normaalissa käytössä korut kestävät erinomaisesti. Ethän säilytä puukoruja kylpyhuoneessa, sillä puiset korut eivät pidä kosteudesta.

Akryylikorut voi puhdistaa vedellä sekä silmälaseille tarkoitetuilla liinoilla. Säilytä koruja aina omassa rasiassaan, jolloin ne pysyvät suojassa naarmuuntumiselta ja muilta kolhuilta.

Because jewellery are made of natural materials (wood, leather), avoid them getting wet. Of course, they won’t spoil from a small rainfall, but for sports, shower, sauna and swimming, jewellery is good to take away. In normal use, the jewellery is excellent. Wooden jewellery are cut with a laser.

DESIGNERS

Kajoan Designin kaikki tuotteet suunnittelee ja valmistaa Johanna ja Antti Kajanus. Tavoitteenamme on valmistaa eettisesti ja ekologisesti tuotettuja koruja ja muita tuotteita, jotka kestävät aikaa. Valmistamme tuotteet alusta loppuun asti studiollamme Helsingissä, jolloin tuotantoketju on 100% eettinen sekä 100% suomalaista käsityötä. Ideat koruihin syntyvät unelmista ja inspiraation lähteenä toimii taide kaikissa muodoissaan. Haluamme korostaa suomalaisen designin ja taiteen ainutlaatuisuutta.

Jokainen Kajoan Designin tuote on valmistettu rakkaudella ja intohimolla ja jokainen korumme on uniikki yksilö!

All Kajoan Design products are designed and manufactured by Johanna and Antti Kajanus. Our goal is to make ethically and ecologically produced jewellery and other products that withstand time. We manufacture our products from beginning to the end at our studio in Helsinki, so the production chain is 100% ethical and our products are 100% Finnish handicraft. The inspiration behind the jewellery design is art all its forms. We want to emphasize the uniqueness of Finnish design and art.

Every piece of jewellery is made with love and passion and every jewel is a unique individual!


OUR COLLECTION