Bubble Punk korviksissa on kuplivaa asennetta ja ne sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Korvakorut on valmistettu kierrätetystä nahasta ja kotimaisesta 1,5mm paksusta koivuvanerista. Korut on käsin maalattu ja jokainen pallo on erilainen, uniikki yksilönsä. Korvakorujen koukut ovat kirurgin terästä, joten ne sopivat herkkäihoisille ja allergisille. Kirurgin teräs ei tummu ja se kestää hyvin kosteutta. Kirurgin teräs tulee suomalaiselta toimittajalta. Korvakoru on 9,5cm pitkä koukun kanssa ja yksi pallo on halkaisijaltaan 2,5cm. Kaikki Kajoanin korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun asti studiollamme Helsingissä, joten ne ovat 100% suomalaista käsityötä.

Bubble Punk earrings have an sparkling attitude and are perfect for parties as well as everyday. Earrings are made of recycled leather and 1,5mm thick Finnish birch plywood. The jewellery is hand painted and each ball is a different, unique individual. The earrings have surgeon´s steel hooks. Surgeon´s steel is suitable for sensitive skin and allergy sufferers. The surgeon´s steel does not darken and is resistant to moisture and it comes for us from Finland. The jewel is 2,5cm in diameter and size with the hook is 9,5cm. The Jewellery has been designed and manufactured from the beginning to the end at our studio in Helsinki, so they are 100% Finnish handicraft.

Bubble Punk korviksissa on kuplivaa asennetta ja ne sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin. Korvakorut on valmistettu kierrätetystä nahasta ja kotimaisesta 1,5mm paksusta koivuvanerista. Korut on käsin maalattu ja jokainen pallo on erilainen, uniikki yksilönsä. Korviksissa on hopeiset (925) tapit ja lukot. Korvakoru on halkaisijaltaan 2cm. Kaikki Kajoanin korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun asti studiollamme Helsingissä, joten ne ovat 100% suomalaista käsityötä.

Bubble Punk earrings have an sparkling attitude and are perfect for parties as well as everyday. Earrings are made of recycled leather and 1,5mm thick Finnish birch plywood. The jewellery is hand painted and each ball is a different, unique individual. The earrings have silver (925) studs and locks. The jewel is 2cm in diameter. The Jewellery has been designed and manufactured from the beginning to the end at our studio in Helsinki, so they are 100% Finnish handicraft.