Loistava korvakoru on täydellinen valinta pimeässä kulkevalle. Korvakorut on valmistettu kotimaisesta 1,5mm paksusta koivuvanerista, kierrätetystä nahasta ja heijastinkankaasta. Nahka on peräisin vanhoista takeista ja housuista. Korvakorujen koukut ovat kirurgin terästä, joten ne sopivat herkkäihoisille ja allergisille. Kirurgin teräs ei tummu ja se kestää hyvin kosteutta. Kirurgin teräs tulee suomalaiselta toimittajalta. Korvakoru on 7cm pitkä koukun kanssa ja yksi pallo on halkaisijaltaan 2,5cm. Kaikki Kajoanin korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun asti studiollamme Helsingissä, joten ne ovat 100% suomalaista käsityötä.

Shining earrings are the perfect choise for people in the dark. Earrings are made of recycled leather, reflective fabric and 1,5mm thick Finnish birch plywood. Leather comes from old coats and trousers. The earrings have surgeon´s steel hooks. Surgeon´s steel is suitable for sensitive skin and allergy sufferers. The surgeon´s steel does not darken and is resistant to moisture and it comes for us from Finland. The size of jewellery is 2cm. The Jewellery has been designed and manufactured from the beginning to the end at our studio in Helsinki, so they are 100% Finnish handicraft.

Loistava nappi korvakorut on valmistettu kotimaisesta 1,5mm paksusta koivuvanerista ja heijastinkankaasta.  Korviksissa on hopeiset (925) tapit ja lukot. Korvakoru on kooltaan 2cm. Kaikki Kajoanin korut on suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun asti studiollamme Helsingissä, joten ne ovat 100% suomalaista käsityötä.

Loistava stud earrings are made of reflective fabric and 1,5mm thick Finnish birch plywood. The earrings have silver (925) studs and locks. The jewel is 2,5cm in diameter. The Jewellery has been designed and manufactured from the beginning to the end at our studio in Helsinki, so they are 100% Finnish handicraft.