Punk sormuksessa on asennetta ja se sopii niin juhlaan kuin arkeenkin. Sormukset on valmistettu kierrätetystä nahasta ja kirurgin teräksestä. Nahka on käsin maalattu ja se on peräisin vanhoista takeista ja housuista. Kirurgin teräs sopii herkkäihoisille ja allergisille. Kirurgin teräs ei tummu ja se kestää hyvin kosteutta. Kirurgin teräs tulee suomalaiselta toimittajalta. Sormus on päällystetty resiinillä, joten se on hyvin kevyt kantajalleen. Sormuksen koko on säädettävissä kannan pohjasta ja se on minimikooltaan 17,5mm. Kannan leveys on n. 18mm. Korut on suunniteltu valmistettu studiollamme Helsingissä, joten ne ovat 100% suomalaista käsityötä.

Punk ring has an attitude and is perfect for parties as well as everyday. Rings are made of recycled leather and surgeon´s steel. Leather comes from old coats and trousers. The leather are hand painted. Surgeon´s steel is suitable for sensitive skin and allergy sufferers. The surgeon´s steel does not darken and is resistant to moisture and it comes for us from Finland. The ring is resin coated so it is very light to wear. The size of the ring is adjustable and its minimum size is 17mm.The Jewellery has been designed and manufactured at our studio in Helsinki, so they are 100% Finnish handicraft.

Kaarna sormus on oodi suomalaiselle luonnolle. Sormukset on valmistettu kuolleen koivun tuohesta ja lehtikullasta. Tuohi on kerätty lähimetsästämme Helsingissä. Sormus on päällystetty resiinillä. Korun metalliosat ovat kirurgin terästä, joten ne sopivat herkkäihoisille ja allergisille. Kirurgin teräs ei tummu ja se kestää hyvin kosteutta. Kirurgin teräs tulee suomalaiselta toimittajalta. Sormuksen koko on säädettävissä kannan pohjasta ja se on minimikooltaan 17,5mm. Kannan leveys on n. 20mm. Korut on suunniteltu valmistettu studiollamme Helsingissä, joten ne ovat 100% suomalaista käsityötä. Jokainen koru on uniikki yksilö!

Bark ring is tribute to Finnish nature. Rings are made of dead birchbark and gold leaf. Birchbark are collected from our nearby forest in Helsinki. Ring is coated with resin. The metal parts of jewellery are made of surgeons steel. Surgeon´s steel is suitable for sensitive skin and allergy sufferers. The surgeon´s steel does not darken and is resistant to moisture and it comes for us from Finland. The size of the ring is adjustable and its minimum size is 17mm.The Jewellery has been designed and manufactured at our studio in Helsinki, so they are 100% Finnish handicraft. Every jewellery is unique individual!