TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Voit tilata tuotteitamme sähköpostilla kajoan@kajoan.fi, jolloin maksutapana toimii tilisiirto tai MobilePay. Saat ohjeet maksua varten sähköpostiisi. Maksun on oltava tilillämme ennen kuin postitamme tuotteen.

Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, hinnat, toimituskulut sekä palautuksiin liittyvät ehdot. Lähettämällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot. Tilauksesta lähetetään aina tilausvahvistus sähköpostitse. Jos olet alaikäinen, tarvitset tilauksellesi huoltajasi suostumuksen.

Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden kaikkiin hintojen, toimituskulujen ja tuotevalikoiman muutoksiin milloin tahansa.

Useimpia tuotteitamme löytyy varastosta valmiina, jolloin voimme toimittaa tilauksenne yhden vuorokauden kuluessa. Jos joudumme valmistamaan tilauksen, toimitus tapahtuu viikon kuluessa. Jos toimitus jostain syystä viivästyy yli viikon, olemme yhteydessä tilaajaan. Voit halutessasi varmistaa sähköpostilla toimituksen saatavuuden esim. lahjoja hankkiessasi. Tilauksesi tulee voimaan, kun maksat tilauksen.

Toimitustavat- ja kulut

Toimitamme kaikki lähetykset normaaleina kirjelähetyksinä Suomen Postin kautta. Toimituskulut ovat 1,50 euroa ja yli 50 euron tilaukset toimitamme ilmaiseksi. Tilauksesi perille saapuminen riippuu Suomen Postin toimitusnopeudesta, johon Kajoan Design ei voi valitettavasti vaikuttaa.

Vaihto- ja palautusehdot

Suomen kuluttajasuojalain mukaan tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk. Ennen palautusta, ota yhteyttä meihin kajoan@kajoan.fi, jolloin voimme sopia palautuksesta. Huomioithan, että tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessa sekä käyttämätön ja myyntikuntoinen. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuneet kustannukset.

Me Kajoan Designilla toivomme, että tuotteet sopivat sinulle, joten otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteista. Vastaamme oikein mielellämme kysymyksiinne ja näin vältytään turhilta palautuksilta.

Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus Suomen Postille. Ota kuva tuotteesta ja lähetä se myös meille sähköpostiin. Jos tuotteessa ilmenee muu vika, ota siitä heti kuva ja lähetä se sähköpostilla meille. Älä ota viallista tuotetta käyttöösi.