TIETOSUOJASELOSTE

Tämä on Kajoan Designin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste, joka on luotu 11.6.2019.

Käsiteltävien tietojen rekisteriä ylläpitää Untamo-Tuotanto, joka myy Kajoan Designin tuotteita.

Katariina Saksilaisen katu 12 A 18, 00560 Helsinki

kajoan@kajoan.fi

+358456342704

Y-tunnus 2091313-0

Tietosuojavastaava: Johanna Kajanus kajoan@kajoan.fi

ASIAKASREKISTERI

Asiakkaidemme henkilötietoja käytämme ainoastaan tilausten käsittelemiseen ja niiden toimittamiseen sekä tilauksiin liittyvään mahdolliseen kommunikaatioon. Säilytämme asiakkaidemme tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeellista tilauksen hoitoa ja lakisääteisiä kirjanpidollisia/veroviranomaisille toimitettavaa tietoa varten. Emme pidä rekisteriä markkinointia varten emmekä luovuta asiakkaidemme tietoja ulkopuolisille toimijoille.

Tietoja käsitellään vain Kajoan Designin verkkokaupassa, jota ylläpitää tällä hetkellä yksi henkilö.

Kaikki henkilötiedot ovat asiakkaan antamia tietoja. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tiedot suojataan tietojärjestelmien avulla asianmukaisesti. Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen kajoan@kajoan.fi. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä.